Ohjelma julkaistu

Kuntamarkkinoilla 12.–13.9.2018 ajankohtaista julkisista hankinnoista

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö iskee perinteisesti Kuntamarkkinoille myös vuonna 2018. Neuvontayksikön lakimiehet ja hankinta-asiantuntijat kertovat miniseminaareissaan julkisten hankintojen ajankohtaisista asioista kumpanakin markkinapäivänä 12. ja 13.9. klo 12–13. Miniseminaarit järjestetään jo aiemmilta kerroilta tutuksi tulleessa tilassa B 3.6 Kuntatalon 3. kerroksessa.

Ohjelma on sama kumpanakin päivänä:

  • Hankintojen ajankohtaistuulet - johtava lakimies Katariina Huikko
  • Liikennepalvelulaki, mitä ihmettä? - hankinta-asiantuntija Olli Jylhä
  • Parit hyvät keissit - avustava lakimies Sanna-Mari Suojanen
  • Ajankohtaista KEINOsta - keinolaiset

Tule tapaamaan neuvontayksikön asiantuntijoita

Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntijat ovat jälleen tavattavissa Kuntamarkkinoiden aikana Kuntatalossa, jos kaipaat henkilökohtaista ”pallotteluaikaa”. Lyhyen tapaamisen aiheena voi olla kinkkinen hankintapulma tai hankintalain soveltaminen.

Voit pyytää tapaamista (á 5 - 10 min) lähettämällä sähköpostin ennakkoon neuvontayksikön palveluosoitteeseen hankinnat@kuntaliitto.fi. Kerrothan samalla lyhyesti, minkälaisesta asiasta on kyse ja toivotko aikaa keskiviikoksi 12.9. vai torstaiksi 13.9. Saat vahvistuksen ajasta erikseen sähköpostilla.

Rekisteröidy kävijäksi maksutta

Kuntamarkkinoille kannattaa ilmoittautua etukäteen tapahtuman verkkosivuilla Kuntamarkkinat.fi. Sisäänpääsy ja markkinoiden aukioloaikana järjestettävä ohjelma ovat maksuttomia.

Valmiiksi tulostettu nimikortti nopeuttaa sisäänpääsyä.

Esitysmateriaali

Miniseminaarin diat julkaistaan Hankinnat.fi-sivustolla Kuntamarkkinoiden jälkeen.