Kuntamarkkinoiden esitysdiat julkaistu

Sanna-Mari Suojanen Kuntamarkkinoilla 2018.

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö iski perinteiseen tyyliin miniseminaareineen Kuntamarkkinoille 12.–13.9.2018. Tupa oli kumpanakin päivänä täynnä kuulijoita, jotka olivat kiinnostuneita julkisten hankintojen ajankohtaisista asioista.

Ohjelma oli sama sekä keskiviikkona että torstaina: Kuntaliiton johtava lakimies, Julkisten hankintojen neuvontayksikön päällikkö Katariina Huikko avasi miniseminaarin esityksellään Hankintojen ajankohtaistuulet. Hankinta-asiantuntija Olli Jylhä puhui tuoreesta liikennepalvelulaista, ja avustava lakimies Sanna-Mari Suojanen esitteli viimeaikaisia julkisten hankintojen oikeustapauksia. Lopuksi Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus KEINOn väki kertoi, mitä ajankohtaista KEINOssa on meneillään.

Ajankohtaista julkisista hankinnoista -miniseminaarin esitysdiat ovat liitteinä tällä sivulla. Diat on tallennettu pdf-muodossa, ja ne voi halutessaan tulostaa itselleen. KEINO-osaamiskeskuksen esitys myös videoitiin, ja tallenne jaettu KEINOn Twitter-tilillä.