Hyppää pääsisältöön

Etusivu

kuvituskuva

Palvelumme vuodenvaihteessa 2019–2020

Julkisten hankintojen neuvontayksikön henkilökunta lomailee vain joulun 24.–26.12.2019 ja uudenvuodenpäivän 1.1.2020. Muina vuodenvaihteen päivinä neuvontayksikön palvelusähköpostiin hankinnat (at) kuntaliitto.fi tulleisiin kysymyksiin vastaa paikalla oleva asiantuntija.

slideshow
kuvituskuva

Joulukuun case-keskiviikon materiaali löytyy nyt verkosta

Webcast-lähetystämme seurasi noin 120 kiinnostunutta – kiitos teille.  :)  

slideshow
seteleitä

Hankintalainsäädännön EU-kynnysarvot muuttuvat 1.1.2020

Euroopan komissio on jälleen tarkastanut EU:n julkisia hankintoja koskevien direktiivien kynnysarvot. Kaikki kynnysarvot ovat arvonlisäverottomia summia johtuen hankintojen ennakoitua arvoa koskevista säännöksistä. Voimassa olevat EU-kynnysarvot päivitetään verkkosivuillemme vuoden alussa.

 

slideshow
Pauliina Juntunen

Terveiset Hanselista!

Hansel ja Kuntahankinnat yhdistyivät 2.9.2019.  Monet ex-kuntahankintalaiset vastaavat nyt  Hanselissa kategoriapäälliköinä tietyistä yhteishankintakategorioista. Myös uusia tehtäviä ja vastastuita on tullut. Lue Pauliina Juntusen vieraskynästä, millaista on hankintatyön arki  Postitalolla.

slideshow
Hankinta-Suomi

Hankinta-Suomi yhteistyöfoorumi perustettiin

Yhteistyöfoorumi kehittää hankintojen strategista vaikuttavuutta ja laatii kansallisen hankintastrategian. Foorumin perustivat yhdessä valtiovarainministeriö ja Kuntaliitto.

slideshow

Tervetuloa!

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö (JHNY) palvelee hankintayksiköitä julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Neuvontayksikkö ylläpitää verkkosivuja hankinnat.fi ja upphandling.fi.
narrow

Tilaa neuvontayksikön uutiskirje

Hankintainfo on Julkisten hankintojen neuvontayksikön osin kaksikielinen sähköinen uutiskirje, jossa välitetään tietoa hankintalaista, kilpailuttamisesta, hankintamalleista ja -ohjeista sekä julkisten hankintojen hyvistä käytännöistä.
narrow

Hae lisää