Uusi palvelu

Ensimmäisen Hankintasuora-lähetyksen aiheena puitejärjestelyt

Julkisten hankintojen neuvontayksikön uudessa palvelussa, Hankintasuora-lähetyksessä, käsittelemme tiistaina 9.4. klo 13–15 puitejärjestelyjä.  Paneudumme yhdessä vieraidemme kanssa puitejärjestelyihin kytkeytyviin hankintalain soveltamisen ja käytäntöjen kysymyksiin.

Suorassa verkkolähetyksessä neuvontayksikön asiantuntijoiden kanssa aiheeseen pureutuvat Virpi Kangasniemi Väylävirastosta, Susanna Sarvanto-Hohtari Turun kaupungilta sekä Petra Huhtala Hansel Oy:stä. 

Maksuton webcast-lähetyksemme on tarkoitettu vain hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja siihen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. 

Tervetuloa!

Mikä Hankintasuora?

Hankintasuora on keskusteleva studiolähetys, jossa lähestymme juridista aihetta käytännönläheisin esimerkein. Keskustelemme aiheesta vieraidemme kanssa, jotka myös jakavat teemaan liittyviä hyviä käytäntöjään muille hankintayksiköille.

Ilmoittautuminen 

  • Hankintasuoraan voit osallistua vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ma 8.4. klo 12.
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella(Webropol). 
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan. 

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden aikana

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi. 

Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta. 

Käsittelemme tulleita kysymyksiä tapahtuman teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Materiaalit 

Tapahtuma on suora verkkolähetys, eikä siitä jaeta tallennetta.

Julkaisemme esitysaineiston tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista