Neuvontayksikkö palvelee

Merkitse kalenteriisi JHNY:n vuoden 2024 tapahtumat

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää vuosittain pienempiä ja suurempia maksuttomia tapahtumia. Julkaisemme ohessa ennakkotietona tapahtumiemme päivämäärät, jotta voit varata ne kalenteriisi jo hyvissä ajoin. 

Ilmoitamme tapahtumien tarkemmat aiheet ja ilmoittautumistiedot erikseen sivuillamme sekä Hankintainfo-uutiskirjeessä. Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin kaksi päivää ennen tapahtumaa. 

Neuvontayksikön tapahtumat on tarkoitettu hankintayksiköille ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Tervetuloa mukaan!

Vuosiseminaari 13.3.2024

Julkisten hankintojen neuvontayksikön perinteinen päätapahtuma eli vuosiseminaari järjestetään keskiviikkona 13.3. klo 9–16 välillä. Seminaari on läsnätapahtuma Kuntatalolla Helsingissä. Seminaari lähetetään myös suorana verkkolähetyksenä, mutta sitä ei tallenneta.

Uutuutena Hankintasuora

Vuonna 2024 järjestämme uutuutena kaksi Hankintasuora-tapahtumaa. Tapahtumissa paneudumme hieman perusasioita syvemmin valittuun teemaan. 

Tilaisuuksissa voi olla mukana myös vierailevia tähtiä kertomassa käytännön kokemuksistaan. Tapahtumat lähetetään suorina verkkolähetyksinä, eikä niistä ole tarjolla jälkikäteen tallennetta. Hankintasuora-lähetykset esitetään keväällä ja syksyllä:

  • ti 9.4. klo 13–15 aiheenamme on puitejärjestelyt
  • ti 8.10. klo 13–15, aihe ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Neuvontaklinikat helmi- ja syyskuussa

Järjestämme vuonna 2024 tuttuun tapaan myös neuvontaklinikoita Teamisissa. Klinikat ovat perjantaiaamuisin. 

  • pe 16.2. klo 9-10 aiheenamme on sidosyksikköhankinnat
  • pe 6.9. klo 9–10, aihe ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

Neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käymme tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa.

Klinikoihin osallistuminen edellyttää pääsääntöisesti ennakkoilmoittautumista, mutta jotkin klinikat voivat olla avoimia kaikille halukkaille.

Toukokuun ruotsinkielinen neuvontaklinikka

Toukokuun lopussa järjestämme ruotsinkielinen neuvontaklinikan. Se keskittyy yleiseen oikeuskäytäntöön. Oikeustapaukset eivät välttämättä noudata Ahvenanmaan hankintasääntelyä.

  • pe 31.5. klo 10–11

Neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käymme tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Nyt fokus on nimenomaan oikeuskäytännössä. 

Case-keskiviikot keväällä ja syksyllä

Neuvontayksikkö järjestää vuonna 2024 myös kaksi oikeustapauksia käsittelevää Case-keskiviikkoa:

  • ke 15.5. klo 14–15.30
  • ke 27.11. klo 10–11.30.

Tänä vuonna myös case-keskiviikot ovat Teamsissa.

Tapaamisiin jälleen Kuntamarkkinoilla 18.–19.9.2024

Neuvontayksikön omien tapahtumien lisäksi pidämme myös perinteiset miniseminaarit Kuntamarkkinoilla 18.–19.9. 

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla Helsingissä ja niille on erillinen ilmoittautuminen. Miniseminaarejamme ei lähetetä verkkolähetyksenä.

Merkitsethän myös Kuntamarkkinapäivät kalenteriisi.
 

Hyödynnä monipuolinen tapahtumatarjontamme.

Suurin osa Julkisten hankintojen neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Neuvontayksikön tapahtumia 2024
Löydä lisää sisältöä samoista teemoista