Neuvontayksikkö palvelee

Merkitse kalenteriisi JHNY:n vuoden 2023 tapahtumat

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää vuosittain pienempiä ja suurempia maksuttomia tapahtumia. Julkaisemme ohessa ennakkotietona tapahtumiemme päivämäärät, jotta voit varata ne kalenteriisi jo hyvissä ajoin. Osaan tapahtumista voit ilmoittautua jo nyt.

Tervetuloa mukaan!

Vuosiseminaari 14.3.2023

Julkisten hankintojen neuvontayksikön perinteinen päätapahtuma eli vuosiseminaari järjestetään 14.3. klo 9–16 välillä. Tänä vuonna seminaari järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen livenä Kuntatalolla Helsingissä. Seminaari lähetetään myös suorana verkkolähetyksenä, mutta ei sitä tallenneta.

Seminaarin tarkempi aihe ja ohjelma sekä ilmoittautumista koskevat tiedot ilmoitetaan erikseen ennen tapahtumaa.

Case-keskiviikot 19.4. ja 15.11.2023

Neuvontayksikkö järjestää vuonna 2023 kaksi oikeustapauksia käsittelevää Case-keskiviikkoa: toisen huhtikuussa 19.4. ja toisen marraskuussa 15.11., molemmat klo 13–15. Ne lähetetään suorina verkkolähetyksinä, eikä näistä ole tarjolla jälkikäteen tallennetta.

Case-keskiviikkojen teemat sekä ilmoittautumista koskevat tiedot ilmoitetaan erikseen ennen tapahtumaa.

Neuvontaklinikat

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää vuonna 2023 neuvontaklinikoita. Neuvontaklinikat järjestetään TEAMSissa perjantaiaamuisin klo 9–10.

Loput aiheet ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Syksyn ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käydään tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa.

Neuvontaklinikoihin osallistuminen edellyttää pääsääntöisesti ennakkoilmoittautumista, mutta jotkin klinikat voivat olla avoimia kaikille halukkaille.

Tapaamisiin jälleen Kuntamarkkinoilla 13.–14.9.2023

Neuvontayksikön omien tapahtumien lisäksi neuvontayksikkö järjestää myös perinteiset miniseminaarinsa Kuntamarkkinoilla 13.–14.9.2023. Kuntamarkkinoiden aikana neuvontayksikön asiantuntijat ovat myös käytettävissä lyhyisiin, ennakkoon varattaviin neuvontapalavereihin. Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla Helsingissä ja niille on erillinen ilmoittautuminen. Miniseminaarejamme ei lähetetä verkkolähetyksenä.

Merkitse myös Kuntamarkkinapäivät kalenteriisi ja tule paikalle!

Neuvontayksikön tapahtumia 2023