JHNY palvelee

JHNY:n neuvontaklinikan 16.2.2024 aiheena sidosyksiköt

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikka 16.2. käsittelee sidosyksikköhankintoja. Sidosyksikköhankinnat puhuttavat tällä hetkellä kovasti sekä hallitusohjelmakirjausten että erilaisten käytännön järjestelyjen, kuten TE-uudistuksen jälkeisten palvelujen järjestämisen vuoksi. 

Tule ottamaan sidosyksikkösääntelyn perusasiat haltuun ja kuulemaan käytännön pohdintana sidosyksiköiden käytöstä TE-uudistuksen myötä.  

Aihetta esittelevät tällä kertaa neuvontayksikön johtava juristi Eeva-Riitta Högnäs ja erityisasiantuntija Niina Ruuskanen. Taustatukea antaajuristimme Matias Nikkari.  

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille.   

Tapahtuma 

pe 16.2. klo 9-10 

Ilmoittautuminen  

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ti 13.2. klo 16.  
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella(Webropol).  
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.  

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa  

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi.  

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.  

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.  

Esitysaineisto  

Julkaisemme esitysaineiston tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta.  

   

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan sekä Hankintainfo-uutiskirjeessään. 

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.   

  

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista