JHNY palvelee 

JHNY:n neuvontaklinikan 3.11.2023 aiheena julkisten hankintojen muutoksenhaku

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikka 3.11.2023 käsittelee muutoksenhakua julkisessa hankinnassa. 

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön vetäjä, johtava juristi Eeva-Riitta Högnäs ja  taustatukea antaa juristimme Matias Nikkari. 

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille. 

Tapahtuma

pe 3.11. klo 9-10

Ilmoittautuminen 

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ti 31.10. klo 16. 
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella (Webropol). 
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan. 

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa 

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi. 

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta. 

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Esitysaineisto 

Julkaisemme esitysaineiston tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta. 

Loppuvuoden muut tapahtumat 

Eikä kaikki vielä tässä:

  • Marraskuussa järjestämme neuvontaklinikan lisäksi myös Case-keskiviikon 15.11. - Olethan huomannut myös sen?
  • Ennakkotietona, että joulukuussa 14.12. käymme läpi TE-2024-uudistuksen hankinta-asioita. Tämä tapahtuma on alkuperäisen tapahtumakalenterimme ulkopuolinen. Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumaan julkaisemme lokakuun lopussa. 

  

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään. 

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.  

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista