JHNY palvelee  

JHNY järjestää 14.12.2023 tilaisuuden TE-uudistuksesta ja hankintasopimuksista 

Työvoimapalvelujen järjestämisvastuu siirtyy valtiolta kunnille 1.1.2025. Julkisten hankintojen neuvontayksikön järjestämä hankintasopimusklinikka 14.12. klo 9-11  käsittelee erityisesti TE-palvelujen hankintasopimusten siirtämiseen, jakamiseen ja muuttamiseen liittyviä kysymyksiä. 

Klinikka järjestetään etäyhteydellä, ja se on valmisteltu yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen oikeudelliset palvelut -yksikön ja Kuntaliiton TE24-muutostuen kanssa. 

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille, joita klinikan aihepiiri, TE-palvelut 2024-uudistus, koskee.

Tapahtuma 

to 14.12. klo 9-11, etäyhteydellä

Ilmoittautuminen  

  • Klinikkaan voit osallistua vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ma 11.12. klo 16.  
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella (Webropol).  
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.  

Kysy ennakkoon 

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi. Myös klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.  

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.  

 

Suurin osa Julkisten hankintojen neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista