JHNY palvelee

Kertaa tai tutustu vuoden 2022 neuvontaklinikoiden esitysaineistoihin

Järjestimme kuusi neuvontaklinikkaa vuoden 2022 aikana. Klinikoiden aineisto löytyy sivuiltamme, jonne alla linkit.

Toista tuhatta osallistumiskertaa

Kiitos aktiivisesta osallistumisestanne tapahtumiin. Joulukuussa linjoilla oli noin 250 kiinnostunutta, ja pitkin vuotta osallistumismäärä oli erittäin hyvä. Kiitos myös palautteistanne ja monista vinkeistänne neuvontaklinikoiden aiheiksi. Hyödynsimme niitä miettiessämme tulevien klinikoiden aiheita.

Kertaa tai tutustu esitystemme aineistoon:

  • Tammikuussa (28.1.) aiheenamme oli kevytyrittäjien asema julkisissa hankinnoissa ja tilaajavastuulain noudattaminen. Neuvontaklinikka järjestettiin yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston tilaajavastuuvalvonnan kanssa.
  • Huhtikuussa (22.4.) aiheita oli kaksi: tarjoajien soveltuvuusvaatimukset ja erityisesti niiden tarkastaminen sekä se, miten Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa hankintoihin ja sopimuksiin.
  • Kesäkuussa (3.6.) aiheenamme oli hankintasopimusten muuttaminen.
  • Syyskuussa (2.9.) aiheenamme oli julkisten hankintojen kolmansien maiden instrumentti, "IPI". IPI-toimenpiteitä sovelletaan kolmansista maista peräisin oleviin tarjoajiin, tavaroihin ja palveluihin. 
  • Lokakuussa (7.10.) aiheita oli kaksi: ajankohtaiskatsaus Venäjän vastaisista pakotteista sekä hankintalain kynnysarvojen alle jäävät hankinnat eli pienhankinnat.
  • Joulukuussa (2.12.) aiheenamme oli neuvontayksiköltä usein kysytyt kysymykset.

 

Neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käymme tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Järjestämme näitä myös vuonna 2023. – Seuraathan uutisointiamme sivustolla, twitter-tilillämme sekä Hankintainfo-uutiskirjeessämme.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista