JHNY palvelee

Syyskuun neuvontaklinikan teemana julkisten hankintojen kolmansien maiden instrumentti ”IPI”

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 2.9.2022 aiheena on julkisten hankintojen kolmansien maiden instrumentti, joka myös IPInä tunnetaan. Uusia IPI-toimenpiteitä sovelletaan kolmansista maista peräisin oleviin tarjoajiin, tavaroihin ja palveluihin. Soveltamisalan ulkopuolelle jäävät hankinnat, joihin sovelletaan EU:n sisämarkkinasäännöksiä tai jotka kuuluvat GPA-sopimuksen piiriin.

Hankintayksikön on asetettava IPI-toimenpiteiden kohteena olevan tarjouskilpailun voittajalle tiettyjä velvoitteita, joita käymme neuvontaklinikassa  läpi.

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön johtava lakimies Katariina Huikko ja taustatukea antaa erityisasiantuntija Niina Ruuskanen.

Ilmoittautuminen

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Siis mitä, missä, milloin?

Perjantai 2.9.2022 klo 9–10. Teams:ssa.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä neuvontaklinikka?

Julkisten hankintojen neuvontayksikön järjestämät neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käydään tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Klinikoita järjestetään vuonna 2022 noin joka toinen kuukausi. 

Vielä muutama tapahtuma loppuvuoden 2022 aikana

Kertaa ja merkitse kalenteriisi neuvontaklinikoiden ja JHNY:n muiden loppuvuoden tapahtumien aikataulut.

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista