JHNY palvelee

Huhtikuun neuvontaklinikan teemana soveltuvuustarkastukset sekä Venäjän hyökkäyksen vaikutukset hankintoihin

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 22.4.2022 aiheita on poikkeuksellisesti kaksi: hankintojen soveltuvuustarkastusten tekeminen sekä se, miten Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa hankintoihin ja sopimuksiin.

Aiheita käyvät läpi neuvontayksikön erityisasiantuntija Olli Jylhä sekä johtava lakimies Katariina Huikko.

Ilmoittautuminen

Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään 20.4. iltaan mennessä.

Ilmoittautumislinkki tässä (webropol.com) 

Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheista ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 22.4.2022 klo 9–10.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä neuvontaklinikka?

Julkisten hankintojen neuvontayksikön järjestämät neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käydään tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Klinikoita järjestetään vuonna 2022 noin joka toinen kuukausi. Kertaa neuvontaklinikoiden ja JHNY:n muiden loppuvuoden tapahtumien aikataulut.

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään tapahtumista.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista