JHNY palvelee

Kesäkuun neuvontaklinikan teemana hankintasopimusten muuttaminen sekä Venäjän hyökkäyksen vaikutukset hankintoihin

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 3.6.2022 aiheena on hankintasopimusten muuttaminen. Lisäksi ohjelmassa on lyhyt, ajantasainen katsaus siitä, miten Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa hankintoihin ja sopimuksiin.

Aiheita käyvät läpi neuvontayksikön erityisasiantuntija Niina Ruuskanen sekä johtava lakimies Katariina Huikko.

Ilmoittautuminen

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään 1.6. iltaan mennessä.
  • Ilmoittautumislinkki tässä  (webropol.com) 
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheista ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Siis mitä, missä, milloin?

Perjantai 3.6.2022 klo 9–10. Teams:ssa.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä neuvontaklinikka?

Julkisten hankintojen neuvontayksikön järjestämät neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käydään tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Klinikoita järjestetään vuonna 2022 noin joka toinen kuukausi. 

Kertaa ja merkitse kalenteriisi neuvontaklinikoiden ja JHNY:n muiden loppuvuoden tapahtumien aikataulut.

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista