JHNY palvelee

Lokakuun neuvontaklinikan teemana pienhankinnat

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 7.10.2022 aiheena ovat ajankohtaiskatsaus Venäjän vastaisista pakotteista sekä hankintalain kynnysarvojen alle jäävät hankinnat eli pienhankinnat.

Pienhankintojen kilpailutus on jätetty hankintalain soveltamisen ulkopuolelle, minkä johdosta ne voidaan toteuttaa kevyemmillä menettelyillä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pienhankintoja tulisi kilpailuttaa. Tule kuulemaan, mitä pienhankinnoissa on syytä ottaa huomioon!

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön erityisasiantuntija Olli Jylhä ja taustatukea antaa erityisasiantuntija Niina Ruuskanen.

Ilmoittautuminen

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään 5.10. iltaan mennessä.
  • Ilmoittaudu tästä (webropol.com).
  • Voit ilmoittautua samalla myös 2.12.2022 järjestettävälle neuvontaklinikalle. Joulukuun klinikan aihe vahvistuu myöhemmin. Voit jättää samalla lomakkeella toiveesi klinikan aiheesta.
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista