JHNY palvelee

Tammikuun neuvontaklinikan teemana kevytyrittäjien asema julkisissa hankinnoissa ja tilaajavastuulain noudattaminen

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 28.1.2022 aiheena on kevytyrittäjien asema julkisten hankintojen tarjouskilpailuissa sekä tilaajavastuulain noudattaminen kevytyrittäjien osalta.

Aihetta käy läpi neuvontayksikön erityisasiantuntija Olli Jylhä, ja taustatukea antaa johtava lakimies Katariina Huikko. Neuvontaklinikka toteutetaan yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen kanssa ja mukana on myös lakimies Noora Haapa-alho.

Ilmoittautuminen

Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään 26.1. iltaan mennessä.

Ilmoittautumislinkki tässä (webropol.com)

Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä kevytyrittäjien asemaan liittyvistä kysymyksistä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit kysyä myös ruotsiksi.

Siis mitä, missä, milloin?

Perjantai 28.1. klo 9–10.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä neuvontaklinikka?

Julkisten hankintojen neuvontayksikön järjestämät neuvontaklinikat ovat hankintayksiköille suunnattuja, klinikkamaisia tapahtumia, joissa käydään tiiviisti läpi hankintasääntelyn perusasioita usein kysyttyjen kysymysten valossa. Klinikoita järjestetään vuonna 2022 noin joka toinen kuukausi.

Lue lisää tämän vuoden tapahtumistamme.

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään tapahtumista.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Esitysaineisto tilaisuudesta

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista