Neuvontayksikkö palvelee

Merkitse kalenteriisi JHNY:n syksyn 2021 tapahtumat

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää vuosittain useita tapahtumia. Tutustu loppuvuoden tarjontaan ja varaa kalenteriisi heti.

KuvituskuvaNeuvontaklinikat 29.10. ja 26.11.

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää loppuvuonna kaksi neuvontaklinikkaa:

  • 29.10. klo 9–10 on aiheena hankintalain korjaussarja. Aihetta avaa johtava lakimies Katariina Huikko ja taustatukea antaa erityisasiantuntija Niina Ruuskanen.
  • 26.11. klo 9–10 on aiheena elintarvikemarkkinalain muutosten vaikutus hankintoihin. Aiheeseen perehdyttää lakimies Vaula Mäkinen ja taustatukea antaa johtava lakimies Katariina Huikko.

Kyseessä on klinikkamainen hankintayksiköille suunnattu palvelu. Molempiin syksyn tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen, joten seuraathan verkkosivujamme loka-marraskuussa. Tapahtumista julkaistaan lähempänä tapahtumaa verkkosivumuotoinen info, jossa myös ilmoittautumislinkit.

Case-keskiviikot 27.10. ja 8.12.

Neuvontayksikkö järjestää syksyllä 2021 kaksi oikeustapauksia käsittelevää Case-keskiviikkoa. Ne lähetetään suorana lähetyksenä, eikä näistä ole tarjolla jälkikäteen tallennetta.

Molempiin Case-keskiviikkoihin on ennakkoilmoittautuminen, joten seuraathan verkkosivujamme loka-marraskuussa. Tapahtumista julkaistaan lähempänä tapahtumaa verkkosivumuotoinen info, jossa myös ilmoittautumislinkit.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tulossa

Tiedotamme siis sisällöstä ja toimintatavoista tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Ja pahoittelemme jo etukäteen, mutta jälki-ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.
Tervetuloa mukaan!

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessän sekä twitter-tilillään tapahtumista.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Neuvontayksikön järjestämiä tapahtumia
Löydä lisää sisältöä samoista teemoista