JHNY palvelee

Marraskuun neuvontaklinikan teemana elintarvikemarkkinalain muutoksen vaikutukset julkisiin hankintoihin

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 26.11.2021 aiheena on elintarvikemarkkinalain muutoksen vaikutukset julkisiin hankintoihin.

Aihetta esittelee lakimies Vaula Mäkinen, ja taustatukea antaa johtava lakimies Katariina Huikko.

Ilmoittautuminen

Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ma 22.11. iltaan mennessä.

Ilmoittautumislinkki tässä (webropol.com) 

Pahoittelemme, että jälki-ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa.

Tapahtuma on suomenkielinen, mutta kysymyksiä voi lähettää suomeksi tai ruotsiksi.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 26.11. klo 9–10.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä klinikka?

Kyseessä on vuoden kestävä pilotti, jolla testaamme uutta palvelumuotoa neuvontatoiminnastamme. Mikäli teeman mukaiset kysymykset mietityttävät hankinta-arjessasi, lämpimästi tervetuloa kuulolle sekä yhteiskehittämään uutta palvelumuotoamme!

 

Aiheesta lisää

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään tapahtumista.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista