Case-keskiviikossa 12.12. summataan KKV:n hankintavalvonnan ratkaisuja

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) aloitti hankintoja valvovana viranomaisena vuonna 2017. Vuoden viimeisen Julkisten hankintojen neuvontayksikön Case-keskiviikon aiheena 12.12.2018 klo 13 ovat KKV:n antamat ratkaisut. Tapauksia esittelevät hankinta-asiantuntija Olli Jylhä ja avustava lakimies Sanna-Mari Suojanen. Lähetyksen arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia.

Maksuton verkkolähetys on tarkoitettu vain hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja siihen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Lähetyksen katselijaksi voi ilmoittautua viimeistään tiistaina 4.12.2018 verkkolomakkeella.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 5.12., ja verkkolähetyksen toimivuutta omalla koneellaan voi testata maanantaina 10.12. tervetuloviestissä ilmoitettavana kellonaikana. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Case-keskiviikkoa ei tallenneta, mutta lähetyksen aikana esitetty diamateriaali julkaistaan tällä sivustolla tilaisuuden jälkeen.

Ruotsinkielinen miniseminaari VM:n ajankohtaisista hankintatuulista

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö järjestää keskiviikkona 12.12.2018 myös ruotsinkielisen miniseminaarin Upphandlingsaktuellt från finansministeriet. Voit lukea lisää tästä verkkotapahtumasta ruotsinkielisiltä sivuiltamme.

Lisää aiheesta