Hyppää pääsisältöön

Oikeustapauksia käsittelevät Case-keskiviikot alkavat

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö aloittaa huhtikuussa 2018 hankintojen oikeustapauksia käsittelevät Case-keskiviikot eli striimatut suorat lähetykset.

Case-keskiviikoissa käsitellään julkisten hankintojen kotimaista ja EU:n oikeuskäytäntöä sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston valvontakäytäntöä. Lähetyksissä Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntijat esittelevät tapauksia, peilaavat niitä aiempaan oikeuskäytäntöön ja keskustelevat tapauksista.

Case-keskiviikot on tarkoitettu hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja niihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Lähetykset ovat maksuttomia. Verkkolähetysten osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjallisesti lähetyksen aikana. Kysymyksiin vastataan käytettävän ajan puitteissa.

Verkkolähetyksiä ei tallenneta, eli ne eivät ole katseltavissa varsinaisen lähetysajan jälkeen, mutta niissä käytetty diamateriaali on myöhemmin saatavissa Hankinnat.fi-verkkosivustolla.

Case-keskiviikkojen lähetyspäivämäärät vuonna 2018 ovat

  • ke 18.4.
  • ke 17.10.
  • ke 12.12.

Case-keskiviikkojen tarkemmista teemoista ja lähetyksiin ilmoittautumisesta kerrotaan Hankinnat.fi-sivustolla ja Hankintainfo-uutiskirjeessä.

Case-keskiviikot tehdään osana Kuntaliiton viestinnän kehittämisprojektia.

Lisää aiheesta