JHNY palvelee

JHNY:n neuvontaklinikka 4.9.: yleisimmät virheet Hilma-ilmoitusten täyttämisessä

Hilmassa otetaan syyskuussa käyttöön uudet E-forms lomakkeet, ja sen kunniaksi järjestämme neuvontaklinikan yleisimmistä kompastuksista, joita hankintayksiköt tekevät hankintailmoituksissaan. Tule mukaan extra-klinikkaan 4.9.2023 klo 10–11. Koulutuksessamme on myös muutamia nostoja uusien ilmoituspohjien sudenkuopista.

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen tulee ilmoittautua 1.9 klo 12 mennessä tämän linkin kautta (Weboropol)

Pahoittelemme, mutta jälki-ilmoittautuneita ei voida ottaa mukaan.

Lomakkeiden käyttökoulutus Hilmalta

Syyskuun neuvontaklinikallamme kyseessä ei ole Hilma-lomakkeiden käyttökoulutus, vaan Hilman uusista lomakkeista yksityiskohtaisempia koulutuksia järjestää Hilma. Tutustu heidän sivuillaan materiaaliin uusista lomakkeista ja tulevista koulutuksista.

Huomioitahan, että lomakeuudistuksen vuoksi Hilma ei ole käytettävissä 1.-4.9.2023 Uudistuksen jälkeen Hilman lomakkeet ovat EU-laajuisen lomakeuudistuksen mukaiset.

Esitysaineisto

Julkaisemme esitysaineistomme tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta.

Muut syksyn tapahtumamme

Eikä tässä vielä kaikki: pidämme syksyllä kaksi muuta neuvontaklinikkaa, ja syyskuussa on tietenkin Kuntamarkkinat. - Olethan jo varannut niiden ajankohdat kalenteriisi?
 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista