JHNY palvelee

JHNY:n neuvontaklinikan 22.9. aiheena julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikka 22.9.2023 käsittelee usein kysyttyä aihetta: julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot ja niiden hyödyntäminen.

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön lakimiehemme Matias Nikkari ja taustatukea antaa erityisasiantuntijanne Olli Jylhä.

Neuvontaklinikka on tarkoitettu vain hankintayksiköille.

Ilmoittautuminen

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään ke 20.9. klo 16.
  • Ilmoittaudu tällä lomakkeella (webropol.com).
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Esitysaineisto

Julkaisemme esitysaineiston tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta.

Syksyn tapahtumat

Eikä kaikki vielä tässä: tällä viikolla on Kuntamarkkinat (kuntaliitto.fi) ja marraskuussa sekä neuvontaklinikka että case-keskiviikko. - Olethan jo varannut niiden ajankohdat kalenteriisi?

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista