Hankintayksiköiden muutoksenhakuohjeistuksessa huomioitavaksi

Markkinaoikeuden posti- ja käyntiosoite muuttuvat joulukuussa 2021

Markkinaoikeus (MAO) muuttaa väliaikaisesti vuoden lopussa, 27.12.2021, väistötiloihin. Tuomioistuimen posti- ja käyntiosoite muuttuvat. MAO toimii uudessa osoitteessaan arviolta puolisentoista vuotta.

Palvelupiste jatkossa Sörnäistenkadulla Helsingissä

Uusi posti- ja käyntiosoite on 27.12.2021 alkaen Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki. Osoitetietoa lukuun ottamatta muut MAO:n yhteystiedot säilyvät ennallaan. Muutto ei myöskään vaikuta kirjaamon tai asiakaspalvelun aukioloaikoihin.

Päivitä käyttämäsi muutoksenhakulomakkeet

Löydät Julkisten hankintojen neuvontayksikön sivustolta hankinnat.fi Muutoksenhaku-osiosta päivitetyt muutoksenhakuohjeistusmallipohjat suomeksi ja ruotsiksi. (HUOM. ruotsinkieliset päivitykset julkaistaan viimeistään ma 29.11.)

  • yleinen hankintaoikaisuohje ja valitusosoitus
  • erityisalojen hankintaoikaisuohje ja valitusosoitus

Myös lähinnä EU-laajuisiin hankintoihin tarkoitetut englanninkieliset yleisen alan sekä erityisalojen mallipohjat Instructions for Rectification and Appeal on päivitetty.

Kaikkia hankintayksiköitä tai muita toimijoita, joiden päätöksiin haetaan muutosta markkinaoikeudelta, pyydetään ystävällisesti ottamaan muutos huomioon valitusosoituksissaan sekä muussa toiminnassaan.

Kaikki Pasilan Tuomioistuimet-talossa toimivat oikeusistuimet siirtyvät väistötiloihin, koska talo peruskorjataan.

Neuvontayksikkö tiedottaa MAO:lta saamansa tiedon mukaan, kun oikeusistuin remontin jälkeen palaa taas Pasilan osoitteeseensa joskus loppukeväällä 2023.

 

Aiheesta lisää

Neuvontayksikön palvelussa

Muutoksenhaku
Asiantuntijaosio

Muualla verkossa

Markkinaoikeus muuttaa väistötiloihin
Tiedote 19.11.2021, Markkinaoikeus

Markkinaoikeus
Tuomioistuimen sivusto

 

Markkinaoikeus on erityistuomioistuin. Se käsittelee hankinta-asioiden lisäksi tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja markkinaoikeudellisia asioita. Hankinta-asiat käsitellään hallintoprosessilain järjestyksessä.