Tapahtumat ja niiden aineistot

Kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2021 ajankohtaista julkisista hankinnoista

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö iski perinteisesti Kuntamarkkinoilla tänäkin vuonna. Neuvontayksikön asiantuntijat kertoivat miniseminaareissaan julkisten hankintojen ajankohtaisista asioista molempina markkinapäivinä keskiviikkona 15.9. ja torstaina 16.9. Tarkasta kellonajat ohjelmasta alla.

Kaikki Kuntamarkkinoiden miniseminaarit ja tietoiskut järjestetään tänä vuonna verkossa.

Kuntamarkkinat-logo

Ohjelma ja rekisteröityminen

Neuvontayksikön ohjelma on sama kumpanakin päivänä. Huomioitahan, että keskiviikolla ja torstaina on kuitenkin eri kelloajat.

JHNY:n miniseminaarit keskiviikkona 15.9. klo 12.00–12.45 ja torstaina 16.9. klo 10.00–10.45:

  • Hankintojen ajankohtaiskatsaus, johtava lakimies Katariina Huikko
  • Hankintalain korjaussarja, erityisasiantuntija Niina Ruuskanen
  • Oikeuskäytäntöä, lakimies Vaula Mäkinen

Kaikkiin Kuntamarkkina-miniseminaareihin ja tietoiskuihin on syytä rekisteröityä ja ilmoittautua etukäteen tapahtuman verkkosivujen lomakkeella.

Varaa henkilökohtainen lyhyt online-aika

Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntijat ovat jälleen tavattavissa Kuntamarkkinoiden aikana, mikäli kaipaat henkilökohtaista ”pallotteluaikaa”. Lyhyen (á 5–10 min) tapaamisen aiheena voi olla kinkkinen hankintapulma tai hankintalain soveltaminen. Tapaamiset järjestetään tänä vuonna Teams-sovelluksella.

Voit pyytää tapaamista lähettämällä sähköpostin ennakkoon neuvontayksikön palveluosoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi viimeistään ti 7.9. Kerrothan samalla lyhyesti, minkälaisesta asiasta on kyse ja toivotko aikaa keskiviikoksi vai torstaiksi. Merkitsethän otsikoksi ”Tapaamisaika”, jotta pyyntösi erottuu helposti muista palvelusähköpostin yhteydenotostamme. Saat vahvistuksen ajasta erillisellä sähköpostilla.

Kattava KUMA-ohjelma ja hankintatärppejä

Tutustu laajaan hankinta- ja muiden teemojen tarjontaan jo etukäteen Kuntamarkkinoiden ohjelmasivulla. Voit rajata tapahtumia sekä päivän että aiheen mukaan. Hyödynnä myös hakukentän hakua.

Osallistu ainakin näihin

Neuvontayksikön asiantuntijat esiintyvät myös muissa kuin yksikön omissa Kuntamarkkinoiden tilaisuuksissa. Tervetuloa seuraamaan myös muuta hankintaohjelmaa:

Neuvontayksikön esitysmateriaali 

Miniseminaarejamme ei tallenneta. Ajankohtaista julkisista hankinnoista -esityksen materiaalit löydät tämän sivun lopusta liitteenä.

 

Kuntamarkkinat on ammattitapahtuma, johon osallistujaksi ovat tervetulleita kaikki julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajat. 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista