Kuuntele vinkit hankintojen avulla työllistämiseen

Marko Harapainen, Olli Jylhä ja Päivi Kynkäänniemi.

Uusimmassa Julkisten hankintojen neuvontayksikön #paremmathankinnat-podcastissa aiheena on hankintojen avulla työllistäminen.

Kuulijana pääset pohtimaan hyviä vinkkejä alueesi työllisyystilanteen parantamiseen. Haastateltavina ovat tällä kertaa Helsingin kaupungin suunnittelija Marko Harapainen sekä neuvontayksikön lakimies Päivi Kynkäänniemi. Haastattelijana toimii neuvontayksikön hankinta-asiantuntija Olli Jylhä.

Podcastissa käydään läpi yleisimmät käytännöt hankintojen avulla työllistämisestä. Hankintojen avulla työllistäminen tarkoittaa sitä, että kilpailuttaessaan hankintoja hankintayksikkö käyttää tarjouspyynnössään työllistämiskriteeriä. Kriteeri voi olla joko pakollisena tuottajaa velvoittavana vaatimuksena tai yhtenä pisteytyskriteerinä.

Helsingin kaupunki on käyttänyt työllistämiskriteeriä useiden hankintojen yhteydessä, ja podcastissa Marko Harapainen kertoo työllistämisehdon soveltamisesta käytännössä.

Nauhoite on kuunneltavissa neuvontayksikön Soundcloud-kanavalta. Huom. Äänitteessä mainitusta poiketen Motivan podcast julkaistaan vasta tammikuun 2019 alussa.

Lisää aiheesta

Neuvontayksikön verkkopalvelussa

Muualla verkossa

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista