JHNY palvelee

Toukokuun neuvontaklinikalla teemana hankinta-asiakirjojen julkisuus

JHNY:n seuraava neuvontaklinikka on 12.5.2023 klo 9–10. Aikaisemmasta ilmoituksestamme poiketen aiheena on perusteet hankinta-asiakirjojen julkisuudesta ja julkisuudesta usein neuvontayksiköltä kysytyt kysymykset.

Aikaisemmin ilmoitettuja ”Foreing subsidies” -kysymyksiä käsittelemme sitten kun ne tulevat hankintayksiköille konkreettisesti ajankohtaisiksi.

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön erityisasiantuntija Niina Ruuskanen, ja taustatukea antaa juristi Matias Nikkari.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittautuminen

  • Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella.Ilmoittaudu viimeistään 10.5. iltaan mennessä.
  • Ilmoittaudu tästä (webropol.com).
  • Pahoittelemme, että emme voi ottaa jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä.

Esitysaineisto

Julkaisemme esitysaineiston tällä sivulla viikon sisällä tapahtumasta.

Syksyn tapahtumat

Eikä kaikki vielä tässä: pidämme syksyllä kaksi neuvontaklinikkaa, ja syyskuussa on tietenkin Kuntamarkkinat. - Olethan jo varannut niiden ajankohdat kalenteriisi?

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa tapahtumista verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista