JHNY palvelee

Maaliskuun neuvontaklinikan teemana hankintojen jakaminen osiin

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 24.3.2023 klo 9-10 aiheena on hankintojen jakaminen osiin sekä hankintalaissa kielletty hankintojen pilkkominen.

Aihetta esittelee tällä kertaa neuvontayksikön erityisasiantuntija Olli Jylhä ja taustatukea antaa erityisasiantuntija Niina Ruuskanen.

Ilmoittautuminen

Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu 22.3.2023 iltaan mennessä.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä klinikan aiheesta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa osana neuvontaklinikkaa. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa. Varmimmin saat kysymykseesi vastauksen, kun lähetät sen meille ennakkokysymyksenä ilmoittautumisen yhteydessä

Esitysaineisto

 

 

Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta niiltä ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään. 

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista