Tule tiimikaveriksemme!

JHNY etsii tiimiinsä lakimiestä

Tehtävänäsi on julkisiin hankintoihin liittyvän lainsäädännön monipuolinen neuvonta ytimekkäässä ja asiantuntevassa Julkisten hankintojen neuvontayksikön tiimissä. Toimenkuvaan voidaan liittää muitakin tehtäviä, kuten esimerkiksi kouluttamista ja kehittämistehtäviä, valitun henkilön erityisosaamisen ja työkokemuksen mukaisesti.

Kuvassa neuvontayksikön asiantuntijoita

JHNY:n tiimi syksyllä 2021 Kuntamarkkinoilla. Kuvasta puuttuu erityisasiantuntija Olli Jylhä.

 

Edellytämme

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
  • julkisten hankintojen tuntemusta

Lisäeduksi katsomme

  • tiimityötaidot ja hyvän palveluasenteen
  • aktiivisen, oma-aloitteisen ja analyyttisen työotteen
  • kokemuksen julkisten hankintojen kilpailuttamisesta, sopimusoikeudellisista kysymyksistä ja hallintotoiminnasta julkiselta sektorilta
  • kyvyn palvella ruotsin kielellä

Laaja-alaista työtä moniammatillisessa yhteisössä

Pääset mukaan ainutlaatuiseen työskentely-ympäristöön asiantuntijaorganisaatiossa, jonka vahvuus on monialainen osaaminen sekä kuntien toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut. Modernit, avarat ja valoisat työskentelytilamme sijaitsevat Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa.

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti ja viimeistään 23.2.2022 osoitteeseen kirjaamo(at)kuntaliitto.fi  Kirjaa sähköpostin aiheeksi Lakimies, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

 

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antavat Julkisten hankintojen neuvontayksikön päällikkö, johtava lakimies Katariina Huikko (050-5664327, soittoaika 17.2. klo 15-16 sekä 21.2. klo 10-11) ja lakiasianjohtaja Juha Myllymäki, molempien sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi. Voit myös jättää halutessasi em. henkilöille soittopyynnön tehtävää koskien.

Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö on työ- ja elinkeinoministeriön ja Kuntaliiton ylläpitämä valtakunnallista maksutonta hankintaneuvontaa antava yksikkö. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö palvelee hankintalain mukaisia hankintayksiköitä, kuten kuntien, valtion ja seurakuntien toimijoita. 

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö.