Tutustu oppaaseen ja tule kuulolle!

Hankintojen jakaminen osiin – opas ja webinaari 9.3.2022

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö on yhdessä Suomen yrittäjien kanssa laatinut osana Hankinta-Suomi toimenpideohjelmaa ja kansallista julkisten hankintojen strategian toimeenpanoa oppaan hankintojen osiin jakamisen hyvistä käytännöistä.

Opas julkaistaan 9.3.

Käytännönläheinen opas

Oppaassa käydään läpi hankintojen osiin jakaminen hankintalain näkökulmasta. Oppaassa esitellään myös jakamisen hyötyjä ja haittoja sekä käydään läpi erilaisia käyttötilanteita. Lisäksi oppaassa käydään konkreettisten hankintaesimerkkien avulla läpi osittamisen mahdollisuuksia.

Opas on valmisteltu yhteistyössä Suomen yrittäjien sekä Hanselin kanssa. Oppaan sisältöjä on lisäksi käsitelty Hankinta-Suomen Toimivat hankinnat -teemaryhmässä.

Tule kuulolle webinaariin!

Oppaan julkaisun yhteydessä neuvontayksikkö järjestää keskiviikkona 9.3. klo 9.00-10.30 webinaarin, jossa oppaan sisältöjä esitellään tarkemmin. Oppaan sisältöön saatetaan palata myös myöhemmin neuvontayksikön muissa tilaisuuksissa.

Webinaari järjestetään TEAMS-live -tapahtumana ja on avoin kaikille kiinnostuneille tahoille. Voit osallistua siihen tämän linkin kautta (Teams).

Haluatko kysyä tai kommentoida 8.3. klo 15 mennessä oppaan aiheesta, hankintojen jakamisesta? Voit tehdä sen tällä lomakkeella (Webropol). 

Webinaaria ei tallenneta.

Aiheesta lisää

Neuvontayksikön verkkopalvelussa

Hankinnan jakaminen osiin
Neuvontayksikön ohjeistusta

Muualla verkossa

Opas: Hankintojen jakaminen osiin
Kuntaliiton julkaisupankki

Opas ja hyvät käytännöt auttavat hankintojen osiin jakamisessa
Kuntaliiton uutisointi 9.3.22

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista