JHNY kehittää

Toukokuun neuvontaklinikan teemana kansalliset hankinnat – ilmoittaudu heti!

Julkisten hankintojen neuvontayksikön seuraavan neuvontaklinikan 28.5.2021 aiheena on kansallisiin hankinnat. Klinikassa käydään läpi kansallisiin hankintoihin liittyviä UKK-kysymyksiä sekä osallistujien pohtimia kysymyksiä.

Aiheen esittelystä vastaa johtava lakimies Katariina Huikko ja taustatukea antaa hankinta-asiantuntija Olli Jylhä.

Ilmoittaudu klinikkaan etukäteen

Ilmoittaudu tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/6C9E3581BA4DB420 (Webropol) torstai 27.5. klo 10 mennessä.

Jälki-ilmoittautumia ei ikävä kyllä voida ottaa huomioon.

Kysymykset tilaisuuden chatissa tai etukäteen 

Tilaisuus järjestetään osallistujamäärän mukaan joko TEAMS- tai TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Ennakkokysymyksiä aiheen teemoihin liittyen voit lähettää ennen tilaisuutta sähköpostilla osoitteeseen: hankinnat(at)kuntaliitto.fi. Merkitsethän otsikkokenttään ”Neuvontaklinikkakysymys”, jotta saamme helposti poimittua kaikki kysymyksenne. Myös ilmoittautumislomakkeella voit jättää kysymyksiä.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 28.5. klo 9-10. Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!
  • Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse päivä, kaksi ennen tapahtumaa.
  • Tilaisuus on tarkoitettu julkisten hankintayksiköiden edustajille. Neuvontayksiköllä on oikeus poistaa muut osallistujat tilaisuudesta.

Siis mikä klinikka?

Kyseessä on pilottimme, jolla testaamme uutta palvelumuotoa neuvontatoiminnastamme. Mikäli teeman mukaiset kysymykset mietityttävät hankinta-arjessasi, lämpimästi tervetuloa kuulolle sekä yhteiskehittämään uutta palvelumuotoamme.

Seuraavat neuvontaklinikat

Kevään 2021 viimeinen klinikka järjestetään:

  • 18.6. klo 9–10

 

Tiedotamme klinikoiden sisällöstä ja toimintatavoista lähempänä ajankohtaa. Huomioithan, että kussakin klinikassa saatamme testata erilaisia toimintatapoja. Seuraathan siis ajankohtaisuutisiamme mm. ilmoittautumisten suhteen.

Tagit