JHNY kehittää 

Syyskuun neuvontaklinikan teemana puhtaiden ajoneuvojen lainsäädäntö

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 3.9.2021 aiheena on elokuussa voimaantullut laki ajoneuvo- ja liikennepalveluhankintojen ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimuksista (FINLEX). Käymme läpi lain sisältöä ja annamme muutamia käytännön vinkkejä ajoneuvohankintojen toteutuksen suhteen.

Klinikassa käydään läpi myös aiheeseen liittyviä UKK-kysymyksiä.

Aihetta esittelee erityisasiantuntija Olli Jylhä, ja taustatukea antaa johtava lakimies Katariina Huikko.

Ei ennakkoilmoittumista

Tällä kertaa klinikkaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Liity Teams-Live-tapahtumaan tämän linkin kautta  ja selaimella. Sovellusta ei tarvitse asentaa.

Kysy tilaisuuden chatissa

Tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 3.9. klo 9–10.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!
  • Osallistumislinkki 
  • Tilaisuus on tällä kertaa avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Siis mikä klinikka?

Kyseessä on pilotti, jolla testaamme uutta palvelumuotoa neuvontatoiminnastamme. Mikäli teeman mukaiset kysymykset mietityttävät hankinta-arjessasi, lämpimästi tervetuloa kuulolle sekä yhteiskehittämään uutta palvelumuotoamme!

Kevään aineistot ja palaute

Kertaa kevään klinikoiden ohjeistus sivuiltamme. Aineistot nyt saatavilla.

Kiitämme myös palautteesta, jota saimme neuvontaklinikoistamme. Sen perusteella 100 % vastanneista asiakkaistamme toivoi neuvontaklinikoiden jatkoa.

 

Tiedotamme klinikoiden sisällöstä ja toimintatavoista lähempänä ajankohtaa. Huomioithan, että kussakin klinikassa saatamme testata erilaisia toimintatapoja. Seuraathan siis ajankohtaisuutisiamme mm. ilmoittautumisten suhteen.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista