JHNY palvelee

Lokakuun neuvontaklinikan teemana hankintalain korjaussarja

Julkisten hankintojen neuvontayksikön neuvontaklinikan 29.10.2021 aiheena on heinäkuussa 2021 voimaantullut hankintalain korjaussarja.

Aihetta esittelee johtava lakimies Katariina Huikko, ja taustatukea antaa erityisasiantuntija Niina Ruuskanen.

Ilmoittautuminen

Neuvontaklinikkaan voit osallistua tällä kertaa vain ennakkoilmoittautumisella. Ilmoittaudu viimeistään 26.10. iltaan mennessä.

Ilmoittautumislinkki tässä (webropol.com)

Pahoittelemme, että jälki-ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.

Kysy ennakkoon ja tilaisuuden chatissa

Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä korjaussarjasta ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hankinnat (at) kuntaliitto.fi.

Itse tilaisuus järjestetään TEAMS Live-tapahtumana. Klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä tekstimuodossa, chatin kautta.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 29.10. klo 9–10.Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!

Siis mikä klinikka?

Kyseessä on vuoden kestävä pilotti, jolla testaamme uutta palvelumuotoa neuvontatoiminnastamme. Mikäli teeman mukaiset kysymykset mietityttävät hankinta-arjessasi, lämpimästi tervetuloa kuulolle sekä yhteiskehittämään uutta palvelumuotoamme!

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö tiedottaa verkkosivuillaan, Hankintainfo-uutiskirjeessään sekä twitter-tilillään tapahtumista.

Suurin osa neuvontayksikön tapahtumista on suunnattu hankintalain tarkoittamille hankintayksiköille. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista