Osaava kollega haussa

JHNY etsii tiiminsä lakimiestä

Tehtävänäsi on julkisiin hankintoihin liittyvän lainsäädännön neuvonta ytimekkäässä ja asiantuntevassa Julkisten hankintojen neuvontayksikön tiimissä. Toimenkuvaan voidaan liittää muitakin tehtäviä, kuten esimerkiksi kouluttamista ja kehittämistehtäviä, valitun henkilön erityisosaamisen ja työkokemuksen mukaisesti.

Neuvontayksikön tiimi syksyllä 2019. 

Edellytämme

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
  • julkisten hankintojen tuntemusta

Lisäeduksi katsomme

  • tiimityötaidot ja hyvän palveluasenteen
  • aktiivisen, oma-aloitteisen ja analyyttisen työotteen
  • kokemuksen julkisten hankintojen kilpailuttamisesta, sopimusoikeudellisista kysymyksistä ja hallintotoiminnasta julkiselta sektorilta
  • kyvyn palvella ruotsin kielellä
     

Laaja-alaista työtä moniammatillisessa ympäristössä

Pääset mukaan ainutlaatuiseen työskentely-ympäristöön asiantuntijaorganisaatiossa, jonka vahvuus on monialainen osaaminen sekä kuntien ja hankintayksiköiden toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut. Modernit, avarat ja valoisat työskentelytilamme sijaitsevat Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 9.5.2021 osoitteeseen kirjaamo@kuntaliitto.fi, sähköpostin aiheeksi Lakimies, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat Julkisten hankintojen neuvontayksikön päällikkö, johtava lakimies Katariina Huikko ja lakiasianjohtaja Juha Myllymäki, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi. Voit myös halutessasi jättää heille soittopyynnön tehtävää koskien.

Lue lisää henkilötietojen käyttämisestä Kuntaliitossa.

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö on työ- ja elinkeinoministeriön ja Kuntaliiton ylläpitämä valtakunnallista maksutonta hankintaneuvontaa antava yksikkö. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö palvelee hankintalain mukaisia hankintayksiköitä, kuten kuntien, valtion ja seurakuntien toimijoita.

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö.