JHNY kehittää

Huhtikuun neuvontaklinikan teemana muutoksenhaku – ilmoittaudu heti!

Julkisten hankintojen neuvontayksikön seuraavan neuvontaklinikan 23.4.2021 aiheena on hankintojen muutoksenhakuun liittyvät kysymykset. Klinikassa käydään läpi muutoksenhakuun liittyviä UKK-kysymyksiä sekä osallistujien pohtimia kysymyksiä.

Aiheen esittelystä vastaa lakimies Sanna-Mari Suojanen ja taustatukea antaa lakimies Jonna Törnroos.

Tapahtuman logo

Ilmoittaudu klinikkaan etukäteen

(Ilmoittautumislinkki poistettu)

Jälki-ilmoittautumia ei ikävä kyllä voida ottaa huomioon.

Kysymykset tilaisuuden chatissa tai etukäteen palvelusähköpostimme kautta

Tilaisuus järjestetään Teams-live-tapahtumana. Tästä syystä klinikan aikana on mahdollista esittää kysymyksiä vain tekstimuodossa, chatin kautta.

Ennakkokysymyksiä aiheen teemoihin liittyen voit lähettää ennen tilaisuutta sähköpostilla osoitteeseen: hankinnat(at)kuntaliitto.fi. Merkitsethän otsikkokenttään ”Neuvontaklinikkakysymys”, jotta saamme helposti poimittua kaikki kysymyksenne.

Huomioithan, että kysymyksiin ei välttämättä vastata henkilökohtaisesti vaan tilaisuudessa neuvontaklinikan osana. Käsittelemme tulleita kysymyksiä klinikan teeman ja aikataulun puitteissa.

Siis mitä, missä, milloin?

  • Perjantai 23.4. klo 9-10. Lähetys alkaa noin klo 9. Olethan ajoissa paikalla!
  • Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse päivä, kaksi ennen tapahtumaa.
  • Tilaisuus on tarkoitettu julkisten hankintayksiköiden edustajille. Neuvontayksiköllä on oikeus poistaa muut osallistujat tilaisuudesta.

Siis mikä klinikka?

Kyseessä on pilottimme, jolla testaamme uutta palvelumuotoa neuvontatoiminnastamme. Mikäli teeman mukaiset kysymykset mietityttävät hankinta-arjessasi, lämpimästi tervetuloa kuulolle sekä yhteiskehittämään uutta palvelumuotoamme.

Seuraavat neuvontaklinikat

Muut kevään 2021 klinikat järjestetään:

 

Tiedotamme klinikoiden sisällöstä ja toimintatavoista lähempänä ajankohtaa. Huomioithan, että kussakin klinikassa saatamme testata erilaisia toimintatapoja. Seuraathan siis ajankohtaisuutisiamme mm. ilmoittautumisten suhteen.

Tags