Hyppää pääsisältöön
JHNY palvelee

Toukokuun case-keskiviikko

Toukokuiseen case-keskiviikon aiheina olivat sopimusmuutokset. Oikeustapauksia esittelivät Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntijat. Tapahtuman kesto oli noin kaksi tuntia, ja webcastiin osallistui noin 250 kiinnostunutta.

Maksuton Webcast-lähetyksemme on tarkoitettu vain hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja siihen osallistuminen edellyttää aina ilmoittautumista.  

Ajankohta

ke 13.5.2020 klo 13 - noin klo 15

Käsiteltävät aiheet

  • Sopimusmuutokset

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudu suljettu

    Huom. Webropol raportoi 27.4. ongelmistaan IE-selaimen tietyllä versiolla. Ilmoittaudu siis esim. Crome-, Edge- tai Firefox-selaimella! Webropol on korjaamassa ongelmaa. 

Osallistuminen

Osallistumiseen tarvittava linkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Kannattaa testata verkkolähetyksen toimivuutta omalla koneellasi tervetuloviestissä ilmoitettavana ajankohtana.

Materiaalit

Case-keskiviikkoa ei tallenneta, mutta lähetyksen aikana esitetty diamateriaali julkaistaan tällä sivulla tilaisuuden jälkeen. Aineisto on saatavilla yleensä kyseisen viikon loppuun mennessä.

 

****

Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.