Hyppää pääsisältöön

Case-keskiviikko 13.3.2019 rakennushankinnoista

Vuoden 2019 ensimmäisen Case-keskiviikon aiheena on rakennushankinnoista annetut markkinaoikeuden ratkaisut. Oikeustapauksia esittelevät Julkisten hankintojen neuvontayksikön lakimies Päivi Kynkäänniemi ja hankinta-asiantuntija Olli Jylhä.

Case-keskiviikko on maksuton, ja se lähetetään verkossa 13.3. klo 13 alkaen. Lähetyksen arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia.

Webcast-lähetys on tarkoitettu vain hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja siihen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittaudu lähetyksen katsojaksi viimeistään keskiviikkona 6.3. tällä verkkolomakkeella.

Osallistumiseen tarvittava linkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä, ja voit testata verkkolähetyksen toimivuutta omalla koneellasi tervetuloviestissä ilmoitettavana ajankohtana. Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.

Case-keskiviikkoa ei tallenneta, mutta lähetyksen aikana esitetty diamateriaali julkaistaan tällä sivulla tilaisuuden jälkeen.