Hyppää pääsisältöön

Case-keskiviikko 11.12.2019

kuvituskuva

Kuluvan vuoden viimeinen pikkujoulumainen Case-keskiviikko lähettiin verkossa 11.12. klo 13 alkaen.  Tapahtuman kesto oli noin kaksi tuntia. 

Maksuton webcast-lähetyksemme  on tarkoitettu vain hankintalain mukaisille hankintayksiköille, ja siihen osallistuminen edellyttää aina ilmoittautumista.  

Ajankohta

ke 11.12.2019 klo 13 - noin klo 15

Käsiteltävät aiheet

Käsiteltävinä aiheina ovat tällä kertaa kunkin neuvontayksikön asiantuntijan pikkujouluhengessä valitsemat suosikki-oikeustapaukset kuluneen vuoden varrelta. Tapauksia ei ole aiemmin käsitelty Case-keskiviikko -lähetyksissä.

Ilmoittautuminen

  • ilmoittaudu viimeistään tiistain 3.12. iltaan mennessä
  • Ilmoittautumislinkki suljettu

Osallistuminen

  • Osallistumiseen tarvittava linkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit testata verkkolähetyksen toimivuutta omalla koneellasi tervetuloviestissä ilmoitettavana ajankohtana.

Materiaalit

Case-keskiviikkoa ei tallenneta, mutta lähetyksen aikana esitetty diamateriaali julkaistaan tällä sivulla tilaisuuden jälkeen, ei  ko. viikon loppuun mennessä.

 

Julkisten hankintojen neuvontayksiköllä on oikeus harkitessaan rajoittaa osallistumisoikeutta ilmoittautuneilta, jotka eivät kuulu kohderyhmään.