Hyppää pääsisältöön
Meillä on nyt paikka auki!

Kiinnostaako asiantuntijatyö neuvontayksikössä?

Suomen Kuntaliitto on maamme kaikkien kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassa ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät sekä kuntataustaiset osakeyhtiöt.

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö palvelee hankintalain mukaisia hankintayksiköitä, kuten kuntien, valtion ja seurakuntien toimijoita. Neuvontayksikkö toimii Suomen Kuntaliiton organisaatiossa ja sijoittuu Kuntaliiton lakiyksikköön.

 

Haemme Julkisten hankintojen neuvontayksikköön

LAKIMIESTÄ tai HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, osaksi pientä asiantuntijatiimiämme neuvomaan hankintayksiköitä hankintalainsäädännön soveltamisessa. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista.

Edellytämme ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta tehtävänalalta. Valinnassa painotetaan kokemusta käytännön hankintatoimesta, sopimusoikeudesta sekä hallintotoiminnasta julkiselta sektorilta. Hakijalle katsotaan eduksi tiimityötaidot, aktiivinen, oma-aloitteinen ja analyyttinen ote sekä hyvä palveluasenne. Kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito on plussaa.

Lisätietoja antavat:

johtava lakimies Katariina Huikko, p. 050-566 4327 ja lakiasiain johtaja Arto Sulonen, p. 0400-850 232.

Määräaika hakemusten toimittamiselle

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:t pyydämme toimittamaan 3.3.2017 klo 14 mennessä osoitteeseen Suomen Kuntaliitto, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö, Toinen linja 14, 00530 Helsinki. Sähköpostiosoite: kirjaamo@kuntaliitto.fi.

Lisätietoja Julkisten hankintojen neuvontayksiköstä osoitteesta www.hankinnat.fi ja Suomen Kuntaliitosta osoitteesta www.kunnat.net.

 

Kuntaliitto on savuton työpaikka.