JHNY podcast

Rennosti yhteishankintojen hyvistä käytännöistä

Pauliina Juntunen ja Olli Jylhä

Kesän 2019 podcast-jaksossa yhteishankintojen hyvistä käytännöistä keskustelevat KL-Kuntahankintojen lakimies Pauliina Juntunen ja Julkisten hankintojen neuvontayksikön hankinta-asiantuntija Olli Jylhä.

Aiheessa edetään pitkälle, mutta heti alkuun käydään läpi neuvontayksiköstäkin usein kysytty asia: mikä ero on sidosyksiköllä ja hankintayksiköllä sekä omistajuudella ja määräysvallalla. Lisäksi Pauliina tiivistää yhteishankinnoista saatavaa hyötyä mm. näin:

  1. Yhteishankintayksikkö pystyy valmistelemaan kilpailutukset perusteellisesti ja pitkällä aikajänteellä.
  2. Hyvät ja vakiintuneet käytännöt leviävät yhteishankintojen kautta.
  3. Yhteishankintojen pohjalta saadaan kerättyä kattavaa ja tarkkaa dataa sopimuskauden tapahtumista.

Uusi osoite

Huomaathan, että JHNY:n podcastit löytyvät nykyisin omalta soundcloud-tililtään.  Voit kuunnella kaikki jaksot myös #paremmathankinnat -soittolistan avulla.

Aiemmin olemme verkostojemme kanssa puhuneet mm.

 

Onko Sinun hankintayksikölläsi aihe, jota haluaisit kanssamme nostaa? Tai haluatko muutoin ehdottaa aiheita podcasteiksi hyvistä käytännöistä? Ota yhteyttä Twitterin kautta (#paremmathankinnat) tai palvelusähköpostimme kautta (hankinnat [at] kuntaliitto.fi).

 

Julkisten hankintojen neuvontayksikön (JHNY) #Paremmathankinnat-sarjassa käsitellään julkisten hankintojen ympärillä liikkuvia ajankohtaisia aiheita sekä esitellään hyviä käytäntöjä kilpailuttamisessa ja hankintatoimen johtamisessa.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista