Hyppää pääsisältöön

Hankintojen hyvien käytäntöjen podcast-sarja alkaa

Podcastin kuvituskuvassa kuulokkeet ja puhelin

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö alkaa helmikuun 2018 lopussa julkaista podcasteja eli verkossa kuunneltavia lähetyksiä, joissa ruoditaan onnistuneiden hankintojen reseptiä ja tarjoillaan hyviä käytäntöjä muidenkin hyödynnettäviksi.

Podcasteissa käsitellään julkisten hankintojen ympärillä liikkuvia ajankohtaisia aiheita sekä esitellään hyviä käytäntöjä kilpailuttamisessa ja hankintatoimen johtamisessa. Näkemyksiään jakavat onnistuneita hankintoja tehneet ajankohtaiset vieraat.

Keskustelua kuljettaa Julkisten hankintojen neuvontayksikön asiantuntija. Podcastit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Podcastien ilmestymisestä kerrotaan Hankinnat.fi-sivustolla ja Hankintainfo-uutiskirjeissä. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö välittää tiedon uusista podcasteistaan myös Twitter-tilillään (@JHNYneuvoo) tunnisteella #paremmathankinnat. Samalla tunnisteella voi osallistua aiheisiin liittyvään keskusteluun.

Podcastit tehdään osana Kuntaliiton viestinnän kehittämisprojektia, ja neuvontayksikön tallenteet löytyvät Julkisten hankintojen neuvontayksikön Soundcloud-kanavalta

tags